admin ~ 25 Temmuz 2012 ~ Genel, Manşetler
Nazilli ve Aydın”da görev yapan Basın Mensupları Basın Bayramında Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık”ın da oynadığı dostluk maçında bir araya geldi.
Basın’da sansürün kaldırılması yıldönümü ve Basın Bayramı nedeni ile Aydın ve Nazillide görev yapan basın mensupları arasında Nazilli Fulya Halı Saha tesislerinde dostluk maçı oynandı. Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın davetlisi olarak Aydın’da görev yapan Basın Mensupları, Nazilli’de görev yapan meslektaşları ile birlikte yemek yedikten sonra Fulya Halı Saha Tesislerinde önceki gece 23.00-24.00 saatleri arasında dostluk maçı oynadı.
Basın Bayramı nedeni ile Nazilli’ye gelen Aydın da görevli basın mensuplarından Aydınpost İnternet Haber’den Murat Uçkaç, Ses Gazetesinden Gökhan Yördem Yeni Asır Aydın temsilcisi Kazım Yörükcü Denge Gazetesinden Mehmet Aydın, Haberler 09.com’dan Teoman Hoş, Güzelhisar Haber’den Bülent Çam, Denge Gazetesinden Sercan Örün, İHA Aydın temsilcisi Mehmet Barlas, Ay-TV ‘den İrfan Karasakal, Denge Gazetesinden Umut Dabbağ, Yeni Ufuk Gazetesi’nden Gezgin Değirmenci, DHA Aydın Temsilcis Cem Ulucan Haber Türk Gazetesi Aydın Temsilcisi Durmuş Ali Kılınç ve TRT Aydın Temsilcisi İsmail Hop katıldılar. Çekimler için Nazilli’de bulunan ART Avrasya TV’den Kadir Bakkal ve Bülent Eryılmaz’da dostluk maçında yer aldı.
Geçtiğimiz yıl Basın Bayramında da oynan dostluk maçında kendilerine Aydın Basın Spor ve Nazilli Basın Spor olarak adlandırarak maç yapan iki takım arasında kıyasıya mücadele edilirken maçta oldukça güzel ve hoş anlar da yaşandı. Maçın ilk dakikasında ilk golü Nazilli Basın’dan Nazar Gazetesi Sahibi Ahmet Şamil Kavlak attı. Nazilli Basın 12 Aydın Basın 11 lik skorla galibiyeti sağlarken Maçta oynayan Nazilli Belediye Başkanı son golünü kendi kaleleri olan Nazilli Basın kalesine gol atarak maçı 12-12 olarak sonuçlandırarak “Maçı dostluk kazandı” olarak ilan etti.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ın 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle düzenlediği iftar yemeğinin ardından yapılan Aydın ve Nazilli basın arasındaki dostluk karşılaşmasında sahada top oynayanlar kadar, izleyen basın mensupları da renkli görüntülere sahne oldu. Takımlarını destekleyen basın mensupları, rakip takımdaki arkadaşlarının da güzel hareket ve gollerini de alkışlayarak destekledi.
Maç sonunda Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ve her iki takım oyuncuları dostluk maçından dolayı her iki takıma teşekkür ve tebrik ederek gösterilen bu dostluğun taraftarlara da yansıması dileğinde bulundular.
Dostluk Maçında Nazilli Basınından dönüşümlü olarak oynayan oyuncular, Belediye Başkanı Haluk Alıcık Nazar Gazetesi Sahibi Ahmet Şamil Kavlak, İHA Nazilli Temsilcisi Ümit Özmen, Anadolu ve Adalet Gazeteleri Sahibi Mehmet Akgül, Yeni Asır Nazilli Büro Sorumlusu Ali Soydemir, Nazar Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, HAVADİS Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Şevket Altınayar, Radyo Özden Sahibi ve Aydın Gazeteciler Cemiyeti Nazilli Şubesi Başkanı Metin Özden Nazilli Belediyesi Sosyal İşler Sorumlusu Aydın Güngör Nazilli Belediyesi Basın Görevlisi Mehmet Mersin, Nazilli Belediyesi Basın Sorumlusu Ayhan Öztürk ve misafir olarak da ART TV ‘den Kadir Bakkal.
Aydın Basınından, Aydınpost İnternet Haber’den Murat Uçkaç Yeni Asır Aydın temsilcisi Kazım Yörükcü Ay-TV ‘den İrfan Karasakal DHA Aydın Temsilcis Cem Ulucan Aydın Temsilcisi İsmail Hop Denge Gazetesinden Umut Dabbağ İHA Aydın temsilcisi Mehmet Barlas, Haber Türk Gazetesi Aydın Temsilcisi Durmuş Ali Kılınç.
Etiketler: BASIN DOSTLUK MAÇINDA BULUŞTU!