admin ~ 25 Temmuz 2016 ~ Genel, Manşetler
Nazilli kaymakamlığı tarafından 25.07.2016 Pazartesi günü saat 17.00 de demokrasi için yürüyüş düzenledi.
Nazilli Kaymakamlığı tarafından düzenlenen yürüyüş Nazilli’nin en kalabalık yürüyüşlerinden biri oldu. Efeler darbeye hayır diyerek demokrasi için yürüdüler. Bütün resmi ve sivil kurumların katıldığı yürüyüşe vatandaşlar da büyük destek verdiler. Ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyen binlerce kişi darbe karşıtı ve demokrasi için sloganlar attılar.
Nazilli İstasyon Meydanından başlayan yürüyüş 19 Mayıs Bulvarı ve Atatürk Bulvarı’ndan Nazilli Belediye Meydanında son buldu.
Nazilli Belediye Meydanında saygı duruşu, İstiklal Marşı okundu. Nazilli kaymakamının konuşmasının ardından ilçe müftüsü dua etti.
osmanlıhaber.com
Etiketler: EFELER DEMOKRASİ İÇİN YÜRÜYÜDÜ
Yorumlar kapalı.