admin ~ 30 Mayıs 2014 ~ Genel, Manşetler
Misafir öğrencilerden Nazilli Belediyesine ziyaret
Avrupa Birliği Comenius Projeleri kapsamında 4. Adımında Türkiye’ye gelen misafir öğrenci ve öğretmenler Nazilli Belediyesine gelerek, Belediye Başkan Vekili Deniz Depboylu’yu ziyaret ettiler.
Ziyarete Avrupa Birliği Comenius Projesi kapsamında gelen Romanya Yunanistan, İtalya, Fransa, Bulgaristan ve Polonya ülkelerinin öğrenci ve öğretmenlerin yanı sıra Özel Fatih Sultan Lisesi Müdür Yardımcısı Cemal Çakıroğlu, Özel Fatih Sultan Lisesi İngilizce öğretmeni ve proje koordinatörü Mahir Yaşar katıldı.
Comenius Projesi kapsamında Nazilli Belediyesi faaliyetleri hakkında bilgi almak istediklerini dile getiren konuk öğrencilere bilgiler aktaran Belediye Başkan Vekili Deniz Depboylu, Nazilli Belediyesi hakkında bilgiler verdi. Depboylu Nazilli Belediyesinin birçok alanda faaliyet gösterdiğini ifade ederek, konuk öğrencilere Nazilli Belediyesinin geçmiş dönemlerdeki faaliyetlerini ve bu dönem içerisinde gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri aktardı.
Oldukça keyifli bir ortamda gerçekleşen sohette Comenius okul ortaklığı projesi hakkında bilgiler veren Özel Fatih Sultan Lisesi Müdür Yardımcısı, Cemal Çakıroğlu 2015 e kadar devam edecek olan bu projenin oldukça verimli geçtiğini söyleyerek, “Özellikle kültürler arası diyalog adına kaynaşma sağlayan bu proje kapsamında öğrenciler farklı ülkeler ile ilgili detaylı bilgi sahibi oluyorlar”dedi. Proje kapsamında gezilerin devam ettiğini söyleyen Çakıroğlu geziler çerçevesinde İtalya, Fransa Polonya ve Yunanistan’a gideceklerini ifade etti.
Nazilli ve Nazilli Belediyesinde gördükleri ilgiden çok memnun kaldıklarını ifade eden Yabancı konuklar Nazilli Belediye Başkan Vekili Deniz Depboylu’ya teşekkür ettiler. yabancı Ülkelerden Polonya ekibi Belediye Başkan Vekili Deniz Depboylu’yu Polonya’ya davet ettiler.
osmanlıhaber.com
Etiketler: NAZİLLİ BELEDİYESİNE ZİYARET!